WEBSHOP

VERZENDKOKERS

Voor het verzenden van lange en opgerolde producten zijn verzendkokers uitermate geschikt. De verzendkokers zijn vervaardigd uit (golf)karton. Bij Antalis vindt u diverse soorten verzendkokers, geschikt voor meerdere toepassingen.

  Ronde kokers
  (13 Producten)

  De ronde verzendkoker is een cylindrische koker van compact karton. Deze koker is voorzien van doppen aan de uiteinden. Een ronde koker is speciaal ontworpen voor het verzenden van affiches, posters en andere soepele producten.

  Bekijk producten 

  Vierkante kokers Master'in
  (5 Producten)

  Ontworpen voor optimalisatie van de verzendkosten

  Bekijk producten 

  Vierkante kokers
  (6 Producten)

  Een alternatief voor de ronde koker is de vierkante koker. De vierkante koker is gemaakt van karton met enkele golf. De vierkante koker is stabiel en rolt niet. Ook hoeft de koker in de postcentra niet handmatig verwerkt worden. Het voordeel van de vierkante koker is dat de inhoud gemakkelijk naar binnen kan worden geschoven. De koker is speciaal ontworpen voor het verzenden van affiches, posters en lange producten.

  Bekijk producten 

  Telescopische kokers
  (2 Producten)

  De vierkante telescopische koker is een extra beschermende koker. Deze koker is gemaakt van karton met een enkele golf. De vierkante telescopische koker is in lengte aanpasbaar. De losse kartondelen schuiven ineen en passen zich aan de lengte van uw producten aan. Deze koker is speciaal ontworpen voor het verzenden van lange producten.

  Bekijk producten