WEBSHOP

BESCHERMENVELOPPEN

Beschermenveloppen bieden de juiste bescherming voor uw zendingen. De beschermenveloppen zijn te verkrijgen met luchtkussenfolie, met schuimfolie, van karton of verstevigd. Bij elke envelop hoort een specifieke bescherming.

  massiefkarton enveloppen Master'in Performance
  (2 Producten)

  Voor vertrouwelijke documenten

  Bekijk producten 

  Karton enveloppen
  (4 Producten)

  Kartonnen enveloppen zijn gemaakt van een stevige kwaliteit 500 grams karton met een variabele vulhoogte tot 20 mm. Deze enveloppen zijn geschikt voor lichte en platte producten zoals kalenders foto's en affiches. Hiermee vermijdt u kreuken en scheuren van de inhoud.

  Bekijk producten 

  Luchtkussenenveloppen Master'in
  (5 Producten)

  Goedkope verzendoplossing perfect voor het beschermen van uw producten tegen schokken en stoten.

  Bekijk producten 

  Bordrugenveloppen
  (6 Producten)

  De bordrugenvelop is een zakomslag met een kartonnen rug. Dit vermijdt kreuken en scheuren van uw documenten. Bordrugenveloppen zijn geschikt voor lichte en platte producten zoals kalenders, foto's, affiches. De enveloppen zijn voorzien van een superseal strip, die snel en makkelijk te sluiten is.

  Bekijk producten 

  Golfkarton enveloppen Master'in
  (3 Producten)

  Perfect om uw documenten te beschermen tegen beschadigingen

  Bekijk producten 

  Golfkarton enveloppen
  (2 Producten)

  Golfkartonnen enveloppen beschermen uw postverzending tegen stoten. De stevige golfkartonnen enveloppen zorgen voor een kreukvrije verzending. De enveloppen zijn geschikt voor de verzending van al uw documenten zoals kalenders, boeken, CD's en DVD's.

  Bekijk producten 

  Luchtkussenenveloppen Mail Lite
  (11 Producten)

  Expédition - Pochette Bulle Mail Lite

  Beschermend en licht, voor al uw breekbare verzendingen

  Bekijk producten 

  Schuimenveloppen Mail Lite
  (1 Producten)

  Expédition - Pochette Mousse Mail Lite

  Een schuimenvelop van Mail Lite is een beschermenvelop met een buitenzijde van witte kraft. De binnenzijde is slijtage werend. De schuimenvelop is van polyethyleen en heeft een zelfklevende sluiting. De schuimenvelop Mail Lite biedt optimale bescherming tegen krassen van oppervlakken.

  Bekijk producten 

  Luchtkussenenvelop Masterline
  (0 Producten)

  Expédition - Pochette Bulle Masterline

  Een luchtkussenenvelop van Masterline biedt een goede bescherming van uw product. Een luchtkussenenvelop beschermt de zending tegen schokken, vocht en vuil. De enveloppen zijn van wit kraftpapier en zijn perfect voor het verzenden van lichtere producten. De enveloppen zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

  Bekijk producten 

  Kunststof enveloppen
  (4 Producten)

  Een geëxtrudeerde plastic envelop is gemaakt van een zeer sterke folie. Deze plastic envelop is een onverwoestbare envelop.De geëxtrudeerde plastic envelop is ideaal voor verzendingen van waarde documenten, brochures, tijdschriften en textiel.

  Bekijk producten 

  monsterzakken
  (9 Producten)

  Sachets pour échantillons

  Stalenzakken zijn speciale beschermenveloppen voor omvangrijke poststukken. De stalenzakken zijn beschikbaar in verschillende formaten. Deze zijn geschikt voor administratief drukwerk en allerhande stalen.

  Bekijk producten 

  Tyvek enveloppen
  (8 Producten)

  Tyvek enveloppen hebben voordelige unieke eigenschappen. De enveloppen zijn waterbestendig, onscheurbaar, waterdicht en vederlicht. De Tyvek enveloppen zijn geschikt voor het verzenden van zware dossiers zoals brochures en catalogi. De enveloppen zijn gemaakt van polyethyleen met een hoge densiteit, thermo-verbonden, ongeweven en antistatisch.

  Bekijk producten