WEBSHOP

SPECIFIEKE DOZEN

De speciale dozen van golfkarton zijn dozen voor elke toepassing. U vindt bij Antalis diverse soorten speciale dozen. De dozen met automatische bodem, visitekaartdoosjes en de witte kraft paraatdozen zijn voorbeelden van speciale dozen van golfkarton. Wat voor speciale dozen u ook zoekt, u vindt ze hier bij Antalis.

  Visitekaartdoosjes
  (3 Producten)

  Witte visistekaartdoosjes van kraft

  Visitekaartdoosjes zijn speciale doosjes om visitekaartjes in te bewaren. De visitekaartdoosjes zijn verkrijgbaar in polypropyleen of kraft. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Bekijk hieronder de verschillende varianten.

  Subcategorieën en producten

  Paraatdozen
  (13 Producten)

  Een witte kraft paraatdoos is een speciale doos voor briefpapier. Het kenmerk van de witte kraft paraatdoos is dat deze geschikt is voor een verzorgde presentatie van drukwerk. De paraatdoos is een tweedelig massief kartonnen doosje, dat geschikt is voor verpakkingen van A5, A4 en A3-formaat. De witte kraft paraatdoos is snel opzetbaar, heeft een variabele vulhoogte en is ideaal voor het verpakken van drukwerk en briefpapier.

  Bekijk producten 

  Amerikaanse vouwdoos collomoduul
  (10 Producten)

  Amerikaanse vouwdoos collomoduul bruin met formaat afgestemd op Europallets

  Een Amerikaanse vouwdoos collomoduul is een speciale doos om het stapelen gemakkelijker te maken. Deze Amerikaanse vouwdoos heeft een modulair formaat. Deze is afgestemd op een europallet (80 x 120 cm), of een veelvoud daarvan. De formaten van de Amerikaanse vouwdoos collomoduul zijn afgeleid van de grondmaat van 60 x 40 cm. Via verschillende stapelwijzen past de vouwdoos altijd op een pallet. De Amerikaanse vouwdoos collomoduul is vervaardigd uit golfkarton in diverse kwaliteiten. Een collomoduul vouwdoos is geschikt voor multifunctioneel transport en opslagverpakking. Daarnaast is de vouwdoos geschikt voor het verpakken en beschermen van diverse producten.

  Bekijk producten