WEBSHOP

STANDAARDDOZEN VAN GOLFKARTON

Standaarddozen van golfkarton zijn onvermijdelijk bij verpakkingen. Bij Antalis vindt u dozen van verschillende kwaliteiten en formaten voor elke toepassing. De standaarddozen van golfkarton zijn ook een uitstekend reclamemedium. Dit komt omdat u de dozen kunt personaliseren. Wilt u de dozen personaliseren, dan kunt u contact opnemen met Antalis.

  Doos dubbele golf
  (20 Producten)

  Een doos dubbele golf is een Amerikaanse vouwdoos die uw producten dubbel beschermt. De dozen zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en formaten. De doos met dubbele golf is geschikt voor het verpakken en beschermen van zware, breekbare en niet-dragende producten. De doos is gemakkelijk op te zetten door hem eerst open te vouwen, vervolgens de korte sluitkleppen te vouwen en tenslotte door de lange sluitkleppen te vouwen. De doos kan gesloten worden met zelfklevende tape.

  Bekijk producten 

  Palletdozen
  (5 Producten)

  Palletdozen zijn geschikt voor verpakken en verzenden voor export. De pallet dozen zijn op maat gemaakt en passen uitstekend op een pallet. De dozen zijn bedoeld als omverpakking voor kleine doosjes, los stukgoed of grote producten. Daarnaast bieden de pallet dozen een goede bescherming tijdens het transport.

  Bekijk producten 

  Dozen enkelgolf
  (57 Producten)

  Een doos met enkele golf behoort tot de standaarddozen. Een enkele golf doos wordt ook wel een Amerikaanse vouwdoos genoemd. Deze dozen worden plano geleverd. De doos met enkele golf is verkrijgbaar in diverse formaten. De dozen zijn perfect geschikt voor het verpakken van lichte en dragende producten. Het voordeel van de vouwdoos is dat deze gemakkelijk op te zetten is. Dit doet u door de doos eerst open te vouwen, vervolgens kunt u de korte sluitkleppen vouwen en tenslotte kunt u de lange sluitkleppen vouwen. De bodem van de doos met enkele golf is gemakkelijk te sluiten met behulp van zelfklevende tape.

  Bekijk producten 

  Standaard verhuisdoos
  (1 Producten)

  Cajas de mudanza estándar - Cajas de cartón, contenedores y palés

  Een standaard verhuisdoos is een handige en zeer stevige verhuisdoos. De standaard verhuisdoos is het ideaal verpakkingsmateriaal voor elke verhuizing en is geschikt voor professioneel gebruik. De verhuisdoos heeft een zelfdragende bodem. Ook is de doos voorzien van handige handgrepen voor optimaal draaggemak. De standaard verhuisdoos is direct gebruiksklaar.

  Bekijk producten