WEBSHOP

CORROSIEBESCHERMING

Er zijn verschillende manieren om metaal tegen corrosie te beschermen: passieve actieve bestrijding van corrosie door middel van barrièrefolie, dehydratiemiddelen of VCI-middelen (Volatile Corrosion Inhibitor). De specialisten van Antalis bieden u de oplossing die aansluit bij uw behoeften.

  Corrosiebeschermend papier
  (24 Producten)

  Geïmpregneerd kraftpapier met een corrosiewerende biedt bescherming voor metaal tegen roest. Indien de producten met zorg zijn ingepakt, dan verspreidt en creeërt de substantie zich als een 'verdedigingsschild' rond de oppervlakten van het metaal en beschermt tevens ook tegen vocht bij extreem transport.

  Subcategorieën en producten

  Corrosiewerende folie
  (7 Producten)

  Bescherm metalen tegen corrosie met corrosiewerende folie.
  Dit is LDPE film (low density polyethyleen) geïmpregneerd met een corrosiewerende substantie om metaal te beschermen tegen roest. Als de producten met zorg zijn ingepakt, dan verspreidt en creeërt de substantie zich als een 'verdedigingschild' rond de oppervlakten van het metaal en beschermt tevens ook tegen vocht bij extreem transport.
  Verpak de producten met de juiste folie en voorkom roest. Bekijk hier onder de mogelijkheden van corrosiewerende folie.

  Subcategorieën en producten

  Barrière folie
  (1 Producten)

  Barrière folie beschermt tegen stoom en vocht bij de export van producten. Tevens is barrière folie goed te combineren met droogmiddelen. Bekijk hier onder ons aanbod.

  Subcategorieën en producten

  droogmiddelzakken
  (5 Producten)

  Dehydratiezakjes absorberen het vocht in de lucht. Dehydratiezakjes garanderen een efficiënte bescherming in een beschermde omgeving door een barrière film.

  Subcategorieën en producten