WEBSHOP

VERPAKKINGSMACHINES

Binnen ons assortiment verpakkingsmachines vindt u een ruim aanbod van de modernste machinetechniek. Door de combinatie van het juiste verpakkingsmateriaal met een moderne en technisch innovatieve verpakkingstechniek kunt u uw verpakkingsproces effectief en rendabel maken. Bekijk hieronder ons complete aanbod.

  Dozensluitmachines en -systemen
  (4 Producten)

  Machines voor het machinaal en handmatig sluiten van industriële, meestal golfkartonnen dozen aan het einde van het verpakkingsproces. Antalis biedt dozensluitmachines / dozensluiters en dozenopzetters van Soco Systems en Masterline.

  Subcategorieën en producten

  Rekwikkelmachines - Palletwikkelaars
  (0 Producten)

  Antalis biedt een uitgebreid assortiment palletwikkelaars. Halfautomatische palletwikkelaars kunnen zware en dure arbeid vervangen bij het handwikkelen. Dit is al efficiënt bij enkele pallets per dag. Wanneer er een hoge capaciteit noodzakelijk is, is er keuze uit diverse volautomatische wikkelaars.

  Subcategorieën en producten

  Paktafelsystemen en toebehoren
  (16 Producten)

  Antalis biedt diverse modulaire flexibele paktafelsystemen aan van Hüdig + Rocholz. U kunt hiermee zelf bepalen hoe u het systeem wil samenstellen. Daarnaast bieden we ook de toebehoren hiervoor, zoals rekwikkelapparaten en tapedispensers.

  Subcategorieën en producten

  Krimpmachines
  (0 Producten)

  Met een krimpmachine kunt u eenvoudig diverse producten krimpen en sealen in een bewerking. Antalis biedt krimpkamermachines aan van Masterline en Minipack-Torre.

  Subcategorieën en producten

  Pallet krimpsysteem
  (1 Producten)

  Voor het krimpen van een beperkt aantal pallets per dag is het krimppistool een uitstekend hulpmiddel.

  Subcategorieën en producten

  Sealmachines en –apparaten
  (1 Producten)

  Antalis kan diverse sealmachines en sealapparaten aanbieden,voor bijvoorbeeld het verpakken van tijdschriften of mailings. Hieronder treft u de apparaten die wij standaard op voorraad hebben staan.

  Subcategorieën en producten

  Omsnoeringmachines
  (18 Producten)

  Spannen en zegelloos sealen kan met PP-band, PET-band of staalband. Bekijk hier het assortiment handmatige omsnoeringsapparaten.

  Subcategorieën en producten