WEBSHOP

REK-EN KRIMPFOLIE

Verpakkingsfolies zorgen voor een extra bescherming van uw producten, pakketten en pallets. Rekfolie en pallethoezen beschermen uw goederen tijdens het transport. Krimpfolie om te bundelen,of als tweede huid, anti-diefstal, verhogen presentatiewaarde.

  Handwikkelfolie
  (17 Producten)

  Handwikkelfolie biedt bescherming aan producten tijdens het transport. Antalis biedt stretchfilm van polyethyleen aan voor handmatige verwerking. Voor een betrouwbaar en veilig vervoer.

  Subcategorieën en producten

  Machinewikkelfolie
  (28 Producten)

  Een volledig assortiment rekwikkelfolie (stretchfilm) voor het machinaal stabiliseren van palletladingen. De eigenschappen variëren naar gelang de samenstelling en de dikte van de folie in zowel cast als blown.

  Subcategorieën en producten

  Rekbare folie
  (18 Producten)

  Antalis heeft een ruim assortiment aan stretchfilm. Deze folie is de ideale oplossing voor het stabiliseren van uw palletladingen.

  Subcategorieën en producten

  Krimpfolie
  (81 Producten)

  Bij Antalis vindt u een ruim aanbod aan krimpfolie voor producten en pallets. Het assortiment bestaat uit krimpfolie en krimphoezen ten behoeve van palletverpakkingen. En uit PE-, polyolefine krimpfolie en Cryovac krimpfolie om producten te verpakken en te beschermen.

  Subcategorieën en producten