WEBSHOP

VERZENDVERPAKKINGEN

Het ideale assortiment voor uw post- en verzendafdeling: beschermenveloppen, etiketten, kokers, verzendverpakkingen en -dozen.

  Beschermenveloppen
  (55 Producten)

  Beschermenveloppen bieden de juiste bescherming voor uw zendingen. De beschermenveloppen zijn te verkrijgen met luchtkussenfolie, met schuimfolie, van karton of verstevigd. Bij elke envelop hoort een specifieke bescherming.

  Subcategorieën en producten

  Verzendkokers
  (26 Producten)

  Voor het verzenden van lange en opgerolde producten zijn verzendkokers uitermate geschikt. De verzendkokers zijn vervaardigd uit (golf)karton. Bij Antalis vindt u diverse soorten verzendkokers, geschikt voor meerdere toepassingen.

  Subcategorieën en producten

  Verzendverpakkingen en postdozen
  (43 Producten)

  Bij Antalis vindt u verschillende soorten verzendverpakkingen en postdozen. Deze verpakkingen en dozen zijn geschikt voor verzending van verschillende producten.

  Subcategorieën en producten

  Multimedia verzendverpakkingen
  (10 Producten)

  Multimedia verzendverpakkingen bieden goede bescherming bij de verzending van multimedia producten zoals boeken, tablets en smartphones. Bij Antalis vindt u diverse soorten verpakkingen in het assortiment.

  Subcategorieën en producten

  Paklijstenveloppen
  (8 Producten)

  Antalis biedt u een breed assortiment van identificatie-etiketten en paklijstenveloppen. De zelfklevende paklijstenveloppen zijn zowel bedrukt als onbedrukt beschikbaar. De paklijstenveloppen zijn zelfklevend, voor begeleidende documenten of voor enveloppen met tekst.

  Subcategorieën en producten

  Verpakkingsetiketten
  (15 Producten)

  Antalis biedt een breed assortiment aan verpakkingsetiketten voor het opvolgen en identificeren van uw verzendingen. De verpakkingsetiketten hebben verschillende toepassingen. De etiketten zijn beschikbaar in diverse soorten.

  Subcategorieën en producten