WEBSHOP

BESCHERMEN EN OPVULLEN

Een breed assortiment producten en systemen voor extra bescherming van uw breekbare producten tijdens het transport. Deze materialen zorgen voor een oppervlaktebescherming tegen schokken en trillingen of vullen lege ruimten op voor een perfecte blokkering.

  Paper cushioning systemen
  (13 Producten)

  De Paper Cushioning systemen beschermen uw product met papier buffers. Uw goederen hebben gedurende het transport enorme belastingen te verduren. Om transportschade te voorkomen is een betrouwbare verpakking en optimale bescherming noodzakelijk. Dankzij de paper cushioning systemen kunnen uw producten veilig vervoerd worden.

  Subcategorieën en producten

  Papierkussensystemen
  (6 Producten)

  De Paper Void Fill systemen vullen lege ruimten op in uw verzenddozen. Slimme werkmethodieken zorgen ervoor dat materiaalgebruik tot een minimum wordt beperkt. De ontvanger van uw zending wordt niet belast met onnodig veel verpakkingsmateriaal. Paper Void Fill Systemen zijn verkrijgbaar als handmatige, semi-automatische en vol-automatische oplossing. De juiste integratie met uw paktafel zorgt voor besparing van arbeid en materiaal.

  Subcategorieën en producten

  Luchtkussensystemen
  (23 Producten)

  De luchtkussen systemen zijn uitermate geschikt voor het vullen van lege ruimten in uw verzenddoos. De luchtkussenzakjes worden machinaal gevuld met lucht. Dit lichtgewicht kunststof materiaal is eenvoudig te verwerken en te integreren in elke paktafel.

  Subcategorieën en producten

  Luchtkussenfolie
  (25 Producten)

  Luchtkussenfolie voor bescherming van uw producten. Het flexibele kunststof materiaal vormt zich makkelijk om het te verpakken product. De transparante noppenfolie is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en breedtes, afgestemd op de toepassing.

  Subcategorieën en producten

  Opvulmateriaal
  (2 Producten)

  Flo Pak verpakkingschips voor bescherming van kwetsbaar product

  Opvulmateriaal is geschikt voor het blokkeren van producten in dozen. Met het opvulmateriaal zorgt u ervoor dat de producten niet beschadigd raken en niet verschuiven.

  Subcategorieën en producten

  Schuimfolie
  (8 Producten)

  Schuimfolie is een veelzijdig en licht beschermingsmateriaal. Voor oppervlaktebescherming van kwetsbare producten. Schuimfolie kan onder andere toegepast worden bij meubels, glaswerk, automotive-onderdelen en geverfde of gelakte voorwerpen.

  Subcategorieën en producten

  Beschermen en opvullen met karton
  (11 Producten)

  Enkelzijdig golfkarton heeft diverse functies. Het karton biedt bescherming, zorgt voor opvulling en kan uw producten scheiden. Zo blijven uw producten beschermd tijdens bewerking, opslag en transport.

  Subcategorieën en producten

  Opvulling voor zware goederen
  (0 Producten)

  Het is belangrijk om zware goederen te beschermen tegen schade. Met opvulling voor zware goederen beschermt u deze tegen schade tijdens het transport. Breekbare producten zullen met de opvulling voor zware goederen heel aankomen. De opvulling zorgt voor een oppervlaktebescherming tegen schokken en trillingen. Daarnaast is de opvulling voor zware goederen goed voor het opvullen van lege ruimtes, dit zorgt voor een perfecte blokkering.

  Bekijk producten 

  Bescherming van hoeken en randen
  (18 Producten)

  De hoeken en randen van dozen en pallets zijn kwetsbare punten. Hoekprofielen beschermen tegen insnijden, inzakken en houden dozen op de plaats. Hoekprofielen dragen bij aan een stabiele palletlading.

  Subcategorieën en producten

  PaperWrap systemen
  (5 Producten)

  Gebruik beschermingsmateriaal om producten te omwikkelen en zo te beschermen tegen krassen en stoten. Het WrapPak-systeem converteert milieuvriendelijk papier om te voorkomen dat meerdere producten in een doos beschadigen doordat ze elkaar raken. Het WrapPak-verpakkingsmateriaal biedt niet alleen een goede bescherming tijdens het transport, maar verlaagt ook de verpakkingskosten. Daarnaast nemen de rollen en pakken papier minder opslagruimte in beslag dan andere plastic verpakkingsproducten. Bekijk hieronder de Geami WrapPak-systemen.

  Subcategorieën en producten