WEBSHOP

VERPAKKINGSPAPIER EN -KARTON

Materialen uit papier en karton behoren tot de meest traditionele en universele producten die worden gebruikt voor verpakkingen. Van zijdepapier tot grijskarton en verscheidene kwaliteiten van kraft. Antalis biedt u een ruim assortiment voor al uw toepassingen.

  Kraftpapier
  (59 Producten)

  Het kraftpapier is uitermate geschikt als verpakkingspapier. Antalis biedt een breed scala aan verschillende soorten kraftpapier en toepassingen voor verpakkingen.

  Subcategorieën en producten

  Verpakkingspapier
  (4 Producten)

  Ideaal voor het blokkeren, vastzetten en beschermen.

  Subcategorieën en producten

  Zijdepapier
  (5 Producten)

  Zijdepapier is zeer zacht en beschermt tegen krassen. Het papier kan gebruikt worden om onder andere glaswerk, lederwaren of meubels te verpakken.

  Subcategorieën en producten

  natsterk papier
  (2 Producten)

  Ondoorlatend papier is bekleed met een laag polyethyleen. Dit zorgt ervoor dat dit kraftpapier extra bescherming biedt tegen vuil en vocht. Dankzij deze laag polyethyleen is het papier ideaal voor de export.

  Subcategorieën en producten

  Technisch papier
  (1 Producten)

  De oplossing voor industriële toepassingen.

  Subcategorieën en producten

  Verpakkingskarton
  (10 Producten)

  Verpakkingskarton heeft een aantal functies. Allereerst zijn golfkartonnen platen ideaal voor het afdekken van de palletlading. Daarnaast kan verpakkingskarton dienen als een stevige tussenlegger voor een betere palletstabilisatie.

  Subcategorieën en producten