ZELFKOPIËREND PAPIER

Zelfkopiërend papier voor het maken van sets en bloks in offset- en digitale toepassingen. Het papier is ook te leveren in voorvergaarde sets. Voor een perfecte afwerking is neutraliseringsinkt of zelfscheidende lijm beschikbaar.

  CB - Bovenvel
  (25 Producten)

  Zelfkopiërend CB bovenvel voor het maken van sets en bloks in offset. Beschikbaar in een groot aantal kleuren en formaten.

  Subcategorieën en producten

  CFB - Middenvel
  (19 Producten)

  Zelfkopiërend CFB middenvel voor het maken van sets en bloks in offset. Beschikbaar in een groot aantal kleuren en formaten.

  Subcategorieën en producten

  CF - Ondervel
  (31 Producten)

  Zelfkopiërend CF ondervel voor het maken van sets en bloks in offset. Beschikbaar in een groot aantal kleuren en formaten.

  Subcategorieën en producten

  Voorvergaarde sets
  (4 Producten)

  Voorvergaarde sets zelfkopiërend papier die in omgekeerde volgorde vergaard zijn. De sets zijn verkrijgbaar in 2-,3- en 4-voud.

  Subcategorieën en producten

  Digitaal & Office zelfkopiërend papier
  (80 Producten)

  Zelfkopiërend papier, speciaal ontwikkeld voor digitale drukpersen. De kleurvormende capsules zijn bestand tegen hoge temperaturen in het digitale drukproces . Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor het produceren van sets in meerdere delen, met variabele data en op maat gemaakt.

  Subcategorieën en producten

  Benodigheden bij zelfkopiërend papier
  (3 Producten)

  Een assortiment producten voor verwerking en afwerking van Reacto zelfdoorschrijvend papier. Dit assortiment bevat neutraliseringsinkt, testspray en zelfscheidende lijm.

  Subcategorieën en producten