GESTREKEN PAPIER

Een brede selectie van machinegestreken kwaliteiten, waarmee aan iedere eis voor specifieke drukwerkopdracht voldaan kan worden. Daarom is er de keuze uit een grote variatie aan kwaliteiten en uitvoeringen - hoogwaardig gestreken - gloss, silk of mat - opdikkend of opaak - houthoudend of houtvrij - altijd de juiste kwaliteit.

  Cast coated
  (37 Producten)

  Met een hoge glans en ultraglad oppervlak bieden cast coated papiersoorten een unieke reproductie van uw creatie. Cast coated is beschikbaar in hoogwit en trendy kleuren, te gebruiken voor kwaliteitsdrukwerk en prestigieuze verpakking.

  Subcategorieën en producten

  Kunstdruk
  (0 Producten)

  Kunstdruk is papier dat aan beide zijden is voorzien van een witte of gekleurde hoogwaardige strijklaag in mat, satijn of gesatineerd. Dit luxe papier kan met een zeer fijn raster gedrukt worden en is ideaal voor kunstreproducties of ander vooraanstaand drukwerk.

  Subcategorieën en producten

  Recycled
  (53 Producten)

  Volledig of gedeeltelijk gerecycleerd machinegestreken papier met alle eigenschappen van een standaard MC. Dit biedt de mogelijkheid om standaarddrukwerk op een maatschappelijk verantwoorde wijze te produceren zonder concessies te doen aan milieu en drukwerkkwaliteit.

  Subcategorieën en producten

  Houtvrij
  (538 Producten)

  Houtvrij machinegestreken papier wordt voor een grote diversiteit aan toepassingen gebruikt. Daarom is er een brede range aan witte en off-white kwaliteiten in gloss, silk en mat verkrijgbaar. Voor iedere toepassing, van magazine tot een prestigieuze kunstuitgave, is er een geschikte papiersoort.

  Subcategorieën en producten

  Opdikkend papier
  (145 Producten)

  Mat gestreken papier en karton met een zodanige vezelsamenstelling dat er veel ‘lucht’ in zit. Het papier heeft veel body, maar weegt weinig. Hierdoor kan met een lager gramgewicht toch een volumineus effect worden bereikt.

  Subcategorieën en producten

  Houthoudend
  (8 Producten)

  Houthoudend machinegestreken papier met een zeer goede opaciteit. Deze kwaliteiten zijn perfect in te zetten voor periodieken; zoals magazines of gidsen.

  Subcategorieën en producten

  Specifiek voor digitaal drukken
  (117 Producten)

  Hebt u een digitale pers? Hier vindt u een volledig assortiment gestreken papier dat specifiek werd ontworpen voor hoogwaardig digitaal drukwerk.

  Subcategorieën en producten

  Large format gestreken papier
  (5 Producten)

  Assortiment Large Format gestreken papier voor sign&display toepassingen of grootformaat offsetpers. In Large Format bieden we brandvertragend papier aan.

  Subcategorieën en producten

  Eenzijdig gestreken
  (9 Producten)

  Een assortiment eenzijdig gestreken papier voor speciale toepassingen.

  Subcategorieën en producten