over antalis

About_us_Careers_259x194.jpg

Werken  bij Antalis

Ontdek de basiswaarden van Antalis, zodat u onze cultuur en hetgeen ons drijft beter zult begrjipen.

We zijn bekend om innovaties, expertise en adequate handelswijze, maar onze klanten bouwen het meest op onze kennis en de mensen die achter de producten en services staan.

Onze klanten goed van dienst zijn is onze eerste prioriteit. Waar je ook werkt binnen onze organisatie iedereen levert, als individu en als lid van een team, een wezenlijke bijdrage aan het succes van Antalis.

 • onze vacatures

  Bent u geinteresseerd in ons vacature-overzicht?

  Lees meer
 • Onze HR-filosofie

  Om onze bedrijfsdoelstellingen te bereiken is het van doorslaggevend belang dat we de juiste medewerkers aanwerven en behouden en hun talenten helpen ontwikkelen.


   

  Lees meer
 • Onze cultuur

  Is gebaseerd op de waarden en de wijze waarop we willen omgaan met elkaar, als individu, in teamverband en naar onze klanten toe. De basiswaarden waarin wij geloven vindt u terug in onze werkwijze, ontwikkeling en dragen bij aan een positief klimaat en succesvolle organisatie.

  Lees meer
 • onze antalis academy

  Doordat we luisteren naar onze klanten kunnen de sales teams een verschil maken in de interactie en met hun klant. Om dit doel te bereiken, heeft Antalis in 2010 de Antalis Sales Academy opgericht.

  Lees meer