Nieuwe merknamen voor de Carta kartonproducten zonder wijziging van technische specificaties: Carta Integra -> MetsäBoard Prime FBB Bright | Carta Solida -> MetsäBoard Pro FBB Bright

WEBSHOP

Logo

XEROX PRODUCTEN

Xerox papier en print-media zijn ontwikkeld om optimale resultaten te behalen op alle digitale printers, van desktop-laser tot productieprinter.

  Papier voor afdrukken in kleur
  (105 Producten)

  Xerox

  Het Xerox assortiment print-media voor digitale kleurenprinters gaat over kwaliteit en keuze. Alles voor gebruik in zowel de professionele printomgeving als in de kantooromgeving - met gramgewichten en formaten die geschikt zijn voor iedere applicatie.

  Subcategorieën en producten

  Papier voor afdrukken in zwart-wit
  (74 Producten)

  Xerox

  Een assortiment papier voor afdrukken in zwart-wit, met een goede kwaliteit. Alles voor professioneel gebruik en de kantooromgeving, met gramgewichten en formaten die geschikt zijn voor alle toepassingen.

  Subcategorieën en producten

  Speciale media
  (258 Producten)

  Xerox

  Xerox Speciality Media is een range nieuwe en interessante producten om innovatieve oplossingen te maken. Van zelfkopiërend papier tot polyester. Het is allemaal ontwikkeld om perfect te kunnen verwerken op uw digitale printer.

  Subcategorieën en producten