PAPER ON DEMAND

Ons indrukwekkende assortiment bestaat uit; gestreken-, ongestreken-, huisstijl-, tekst- & omslagpapier, karton, enveloppen, zelfklevend-, zelfkopiërend papier.

Amber Graphic
(15 Producten)

Logo

Houtvrij wit offset papier en karton. Amber is zeer wit en heeft uitstekende drukeigenschappen.

Bekijk producten 

Arctic Volume White
(19 Producten)

Logo

Arctic Volume is een mat dubbelgestreken papier met uitzonderlijke drukeigenschappen en een perfecte beeldreproductie. Opdikking 1.1. FSC® gecertificeerd. Een gedeelte van het assortiment is HP Indigo certified. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie de HP Indigo Medialocator.

Bekijk producten 

Carta Integra
(1 Producten)

Logo

Gestreken duplex met witte enkelgestreken rug. Beste combinatie van de bedrukbaarheid en soepelheid van een sulfaatkarton en de stijfheid en opdikking van een GC karton. Unieke strijklaag die een uitzonderlijke drukkwaliteit toelaat.

Bekijk producten 

Carta Solida
(8 Producten)

Logo

Gestreken duplex met witte (ongestreken) rug. Carta Solida is nagenoeg hetzelfde als de Carta Integra, doch zonder strijklaag op de rug. De Solida biedt bijgevolg een nog hogere stijfheid en opdikking. PEFC gecertificeerd.

Bekijk producten 

Cocoon Gloss
(13 Producten)

Logo

100% post-consumer gerecycleerd FSC® gecertificeerd machinegestreken papier en karton gesatineerd. Cocoon kenmerkt zich door een opvallend hoge witheid en staat voor een verantwoorde papierkeuze. Een gedeelte van het assortiment is HP Indigo certified. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie de HP Indigo Medialocator.

Bekijk producten 

Cocoon Silk
(30 Producten)

Logo

100% post-consumer gerecycleerd FSC® gecertificeerd machinegestreken papier en karton halfmat. Cocoon kenmerkt zich door een opvallend hoge witheid en staat voor een verantwoorde papierkeuze. Een gedeelte van het assortiment is HP Indigo certified. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie de HP Indigo Medialocator.

Bekijk producten 

Cyclus Offset
(21 Producten)

Logo

Ongestreken natuurlijk wit papier met een geheel eigen karakter, geproduceerd met 100% gerecyclede vezels. Cyclus offset bevat geen optische witmakers. Ook verkrijgbaar in bijpassende enveloppen.

Bekijk producten 

Cyclus Print
(22 Producten)

Logo

2-zijdig gestreken mat papier geproduceerd met 100% gerecycleerde vezels. Een gedeelte van het assortiment is HP Indigo certified. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie de HP Indigo Medialocator.

Bekijk producten 

Edixion Offset
(62 Producten)

Logo

Houtvrij wit offset papier en karton die uitstekend is in te zetten voor grote oplages en repeatorders.

Bekijk producten 

Maine Green Gloss
(6 Producten)

Logo

60% gerecycleerd / 40% FSC® gecertificeerd machinegestreken papier en karton gesatineerd. Door het gebruik van nieuwe en gerecycleerde grondstoffen staat Maine Gloss Green garant voor een perfecte kwaliteit en een ecologische verantwoorde keuze.

Bekijk producten 

Novatech Ultimatt
(22 Producten)

Logo

Een opdikkende kwaliteit met een fluwelen oppervlakte... Novatech Ultimatt staat garant voor een uitstekende bedrukbaarheid en machinedoorvoer.

Bekijk producten 

Print Speed Offset
(48 Producten)

Logo

Hoogwitte kwaliteit offsetpapier en karton. Print Speed is bij uitstek geschikt om in te zetten waar hoge eisen worden gesteld aan drukwerk.

Bekijk producten