Nieuwe merknamen voor de Carta kartonproducten zonder wijziging van technische specificaties: Carta Integra -> MetsäBoard Prime FBB Bright | Carta Solida -> MetsäBoard Pro FBB Bright

Ongestreken

ONGESTREKEN PAPIER

Premium, preprint, gerecycleerd, gekleurd, opdikkend, dundruk... Antalis heeft een indrukwekkende keuze aan ongestreken papier voor alle mogelijke toepassingen. Van papier dat ideaal is voor dagelijks drukwerk tot premium producten, in ivoor of crème, opdikkend, met hogere witheid of gladheid - alles wat u nodig hebt, vindt u bij Antalis!

  Premium
  (492 Producten)

  Premium

  Kwalitatief hoogwaardig offset in diverse schakeringen van wit tot warm crème dat zich moeiteloos leent voor diverse toepassingen. Stuk voor stuk zijn het papierkwaliteiten die een uitstekende bedrukbaarheid garanderen, zelfs wanneer hoge eisen aan het drukwerk worden gesteld.

  Subcategorieën en producten

  Recycled
  (164 Producten)

  Recycled

  Volledig of gedeeltelijk gerecycleerd ongestreken papier. Dit biedt de mogelijkheid om standaarddrukwerk op een maatschappelijk verantwoorde wijze te produceren zonder concessies te doen aan milieu en drukwerkkwaliteit.
  Binnen het assortiment is er een ruime keuze uit standaard offset- en preprint kwaliteiten en een selectie premium papieren.

  Subcategorieën en producten

  Preprint & Laser
  (121 Producten)

  Preprint

  Papier dat voldoet aan de eisen voor zowel het bedrukken in offset als gebruik op laserprinters. Binnen het assortiment is er een ruime keuze uit ongestreken preprint papieren. Uiteraard zijn er ook kwaliteiten beschikbaar die voldoen aan de milieueisen van vandaag de dag.

  Subcategorieën en producten

  Standaard
  (228 Producten)

  Logo

  Ongestreken papierkwaliteiten voor al het gangbare drukwerk in een groot aanbod van wittinten variërend van het witste wit tot offwhite.

  Subcategorieën en producten

  Gekleurd papier
  (423 Producten)

  Gekleurd

  Pasteltinten, klassieke of meer trendy kleuren, intense kleuren, fluo, ... Antalis biedt een zeer breed kleurenpalet! In deze ongestreken papiersoorten zult u precies de juiste kleur vinden voor uw toepassing. Ook bijpassende enveloppen en gerecycleerd gekleurd papier vindt u in dit aanbod.

  Subcategorieën en producten

  Opdikkend papier
  (35 Producten)

  Opdikkend

  Offset met een zodanige vezelsamenstelling dat er veel ‘lucht’ in het papier zit. Het papier heeft veel body, maar weegt weinig. Hierdoor kan met een lager gramgewicht toch een volumineus effect worden bereikt.

  Subcategorieën en producten

  Specifiek voor digitaal drukken
  (97 Producten)

  Papier

  Ook op ongestreken papier kunnen uitstekende digitale prints worden gemaakt, wanneer dat papier specifiek werd ontworpen voor hoogwaardig digitaal drukwerk. Hier vindt u een uitgebreid assortiment.

  Subcategorieën en producten

  Dundruk
  (8 Producten)

  Dundruk

  Deze specifieke papiersoorten zijn beschikbaar in zeer lage gewichten en hebben een hoge ondoorschijnendheid. Hierdoor bieden ze een uitstekend leescomfort. Ideaal voor toepassingen als bijsluiters, handleidingen en boeken met een hoog aantal bladzijden en dubbelzijdige bedrukking.

  Subcategorieën en producten

  Specialiteiten / Schrijf
  (1 Producten)

  Speciale

  Glad velijn papier dat aan beide zijden zeer goed te beschrijven is.

  Subcategorieën en producten